Wednesday, April 14, 2010

Useful tips... (utk blog yg dah lama tak ada latest entry...)

After almost two weeks of silence... yes... I'm back again 'ber'blogging. Nothing much to share... no interesting events/stories lately... sebab tu la saya mendiamkan diri. Kononnya nak mencerna idea utk manuskrip yg ke 4... tapi half way here... half way there... tengah-tengah pulak lompong! Itu tandanya, idea dan jalan citer saya belum cukup mantap... byk2 la berfikir lepas ni ye!!

Cuaca panas sekarang nih... so kena byk minum air kosong. Di sini, saya nak kongsikan sedikit info tentang pengambilan air utk human body...useful tips to stay healthy. Terima kasih kpd sepupu saya yg mengirimkan email ini.

Correct timing to take water, will maximize its effectiveness to Human body.

Two (02) glass of water - After waking up - Helps activate internal organs

One (01) glasses of water - 30 minutes before meal - Help digestion

One (01) glass of water - Before taking a bath - Helps lower blood pressure

One (01) glass of water - Before sleep - To avoid stroke or heart attack

Happy drinking!! But dont drink and drive... hehe.

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...