Followers

Wednesday, October 10, 2012

AHA turns 10

Time really flies. Now this girl has turn 10!!


No blast celebration today (macamlah selama ni buat blast celebration pun...hehe) Cuma kita bagi cekelat kat kengkawan kelas... dan lepas tu bagi cuppies kat kengkawan daycare. Takde tiup2 lilin... tapi nanti kita pergi dinner best2. Takde hadiah best2 tapi bulan depan cuti sekolah kita pergi holiday... amacam, ada okay? :)


Skrg ni mmg terasa sgt dia dah 'besar'... sebab...

1) Dah susah nak cari baju kat kids section... so kena pegi teenage section. Atau pergi adult section, tapi cari size XS
2) Suka dgr lagu One Direction la... dan ntah apa2 lagi group muda mudi srkg ni. {Mcm mama dolu2... dgr NKOTB -New Kids On The Block....hehe}
3) Dah ada hati nak 'pow' baju2 saya... ;)
4) Dah layan drama kat tv i.e. Adam & Hawa instead of just Cartoon Network...Disney Channel & Ceria!
5) Dah boleh jadi teman gosip saya...muahaha

To my dear darling AHA... I love you always. Walaupun mama selalu berleter... selalu marah... selalu bising2... semua tu sebab mama sayang awak. Semoga jadi hambaNYA yang beriman... anak yg solehah dan mendengar kata... serta pelajar yg bijak...insan yg berguna satu hari nanti. Amin...







 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.