Thursday, October 15, 2015

Boling 3.0


Boling 3.0 is back!!!
Let's join us again this year. Our annual event which will be held at

VENUE: ARL POWERBOWL, ALAMANDA PUTRAJAYA (dekat je pun!!)
DATE: 14th NOVEMBER 2015 (sebulan lagi... daftar sekarang dan anda boleh mula practice)
TIME: 1.30-5.30
FEES: RM35 utk ahli kelab. RM40 utk bukan ahli. RM20 utk penyokong. (murah je ni... fees inclusive of 2 games, bowling shoes and refreshment)

So, kepada sesiapa yg teringin nak main boling bersama kami novelist...yg rata-ratanya taklah terror pun main boling sebenarnya...:))  do register with me!!
Email saya atau PM di Facebook. Nak tinggalkan komen kat sini pun boleh.

Tahun ini, kita berboling sambil beramal. Sumbangan adalah utk seorg pesakit SLE yg merupakan adik kpd seorg pembaca tegar novel ALAF21. Details tertera di dlm poster di atas.

Dan yuran pendaftaran serta sebarang sumbangan boleh disalurkan kpd Novelis Herna Diana di akaun nombor: MBB 1571 1195 0287 HERNANI JELAUDIN dan email ke herna.diana2@gmail.com

Boling 1.0 - saya pemenang Novelist Terbaik.
Boling 2.0 - saya kalah...
Boling 3.0 - saya akan mula practise utk kembalikan kemenangan...:P

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...