Followers

Monday, July 25, 2011

Morning at Bukit Kiara...





Banshee Amok DH Race at Bukit Kiara.

Meeting point: Bukit Kiara DH Trail

Day: Sunday 24th July 2011

Starting time: Morning











What was I doing there???



Hmmm.... selalunya Sunday morning saya ke pasar atau lepak2 di rumah makan nasi lemak Tanglin sambil baca surat khabar atau baru lipat selimut... atau tengah sibuk2 nak masuk baju dlm mesin basuh (baju2 saya tak dihantar ke LK Laundry ye? Ahaks!)



Tapi atas 'desakan' naluri untuk menyaksikan sendiri apa itu *MTB & DH... saya gagahkan diri ke sana. Yes... I have my reasons to be there. It's all because of **I.R.I. Siapakah I.R.I??? Anda semua akan tahu nanti.... tungggguuuuu!!!






And there I was... with AHA of course. Saje angkut dia sekali supaya dia pulak dpt idea pasal DH ni. Nanti bila dia dah besar... kot la tersangkut kat mamat rider ke...mama ok je...hehe. Well, it was really an experience for me, being surrounded by bikes and riders... from all different kind of background and age... and their true passion in bikes (Macam Shaq yg bercinta dengan kereta dlm CTB...ngeee)



Walaupun sekadar setengah hari aje kat sana and by 12 noon, saya ada hal lain pulak... I really hope that, the few hours could give me some ideas of what to write in my 4th manuscript.



To Miju & Zit... thanks a lot for inviting!!



Nota kaki:


*MTB is Mountain Trail Biking. DH is Down Hill. Betul kan, Miju?? ;)

** Nama hero baru iaitu Ian R.I. ;)

0 say you... say me:

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.