Thursday, May 17, 2012

Mother's Day... MU...and 5th manuscript

What has happened last Sunday 13th May??

1) Mother's Day celebration
Tak celebrate apa pun. Rasa macam hari biasa je...;) Or may be ada sikit kelainan sebab saya tak perlu buat kerja-kerja laundry pada hari tersebut. Tapi bukan kerana Mother's Day celebration yang mengecualikan saya drp kerja-kerja mencuci kain... TETAPI sebab mesin basuh saya rosak....:D

2) Manchester United
MU kalah dlm perjuangan merebut title juara BPL yg ke20!! (Sebab tu lambat buat posting... dah kalah punya pasal... hu hu). Kalah pulak dgn Man City...derby rivalry. MU won 1-0 at Sunderland to finish level on points (89) but behind City on goal difference (4). Tension betul masa tgk last game tu... sakit-sakit dada sbb dramatic habis bila Man City berhempas pulas nak kalahkan QPR.




Happy faces of Roberto Mancini and his team players... hmm... eksyen ek, korang menang! :P.
Tapi tak pe la... bagi peluang kat Man City menjulang trofi selepas 44 tahun... MU dah biasa menang...:D.

3) 5th manuscript
Am working hard on it!!! Masa bermula musim BPL 2011/2012 pada Ogos tahun lepas... saya tgh busy wrap up manuskrip keempat iaitu APD. Dan bila musim 2011/2012 ni habis... saya tgh menulis manuskrip kelima (apa tajuknya, jangan tanya. Saya menulis manuskrip tanpa tajuk sehinggalah akan dihantar ke editor nanti... baru la saya terhegeh-hegeh mencari tajuk...:D) Harapan saya, agar manuskrip kelima ini akan habis sebelum bermulanya BPL 2012/2013 nanti. 3 months more... would I be able to finish it???

4 comments:

fnaMaya said...

manuskrip kelima?
mmg awesome lah kak :)
Tak sabar.Best of luck.

Farhana Zainuddin said...

All the best & good luck 4 your 5th manuscript sis Hezzy ~ :)

Hezzy Azra... said...

fnaMaya,
Baru nak masuk yg kelima...tapi itu pun teramatlah perlahannya...:(
Neway, thank u for the wish! :)

Hezzy Azra... said...

Farhana,
Thanks for the wish sis!!

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...