Monday, April 25, 2016

Throwback: Majlis Prolifik 2015

Ini kejadian tahun lepas 25 April...exactly a year ago.

Apasal baru tahun ni buat entry? Sbb tahun lepas takde mood nak berkongsi.... huhu.

Kebetulan pulak, all the picture taken during the event were in my Samsung Tab. Berpuluh2 gmbr ada tapi bila Tab tu rosak...all pictures were gone!! Sedih ai!!!

So yg mana saki-baki ni saya simpan dlm phone. Sblm phone saya yg cap ayam ni pulak buat hal, might as well I keep everything here. At least ada jugaklah kenang-kenangan dlm blog ni... my journey as a small time writer :)









Dalam frame tu ada 6 aje novel. Masa tu novel ketujuh saya; DAJ belum terbit lagi walaupun dah ada atas meja editor. As at to-date, jumlah novel saya masih kekal 7.

Bila tgk jumlah tu... mulalah rasa nak hantuk kepala ke dinding.... :(

Oh maiiii... bila nak siap full novel yg ke 8 nih???





No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...