Thursday, October 11, 2007

Selamat Hari Raya...

Selamat Hari Raya, maaf zahir batin kpd semua yg jenguk atau singgah di halaman saya ni...
Memandangkan esok dah nak masak rendang, nak bakar lemang, nak anyam ketupat, nak buat kek... jadi saya tak de masa nak blogging! Sebab tu kena wish hari ni! Hahaha... macam real jer saya ni. Tetiba, nampak anak bulan ptg ni... arrgh, sudah! Rendang ke mana, lemang Pak Ali jer la jawabnye! Haha
To all my dear friends, yg mana buat open house/raya gathering tu jgn lupa jemput. InsyaALLAH... I wont disspoint you guys.

2 comments:

Anonymous said...

Selamat Hari Raya to you too, hopefully ada kisah2 menarik masa raya nanti yang boleh jadi bahan novel yg akan datang...once a writer always a writer...hehehe...

Hezzy Azra said...

Anonymous... ish, ish! Tak kan semua citer nak dijadikan bahan novel/disensasikan... bahaya! I might get sued for that, u know? Fine, once a writer, always a writer but once a lawyer, is forever a lawyer! Haha...

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...