Followers

Thursday, October 11, 2007

Selamat Hari Raya...

Selamat Hari Raya, maaf zahir batin kpd semua yg jenguk atau singgah di halaman saya ni...
Memandangkan esok dah nak masak rendang, nak bakar lemang, nak anyam ketupat, nak buat kek... jadi saya tak de masa nak blogging! Sebab tu kena wish hari ni! Hahaha... macam real jer saya ni. Tetiba, nampak anak bulan ptg ni... arrgh, sudah! Rendang ke mana, lemang Pak Ali jer la jawabnye! Haha
To all my dear friends, yg mana buat open house/raya gathering tu jgn lupa jemput. InsyaALLAH... I wont disspoint you guys.

2 say you... say me:

Anonymous said...

Selamat Hari Raya to you too, hopefully ada kisah2 menarik masa raya nanti yang boleh jadi bahan novel yg akan datang...once a writer always a writer...hehehe...

Hezzy Azra said...

Anonymous... ish, ish! Tak kan semua citer nak dijadikan bahan novel/disensasikan... bahaya! I might get sued for that, u know? Fine, once a writer, always a writer but once a lawyer, is forever a lawyer! Haha...

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.