Friday, October 14, 2011

Ini dia... APD!!


Inilah manuskrip terbaru saya yg sedang diedit dgn gigih dan tekunnya!!!

Tajuk awal yg saya bagi adalah TST yg membawa maksud 'Tak Sanggup Terluka'... tapi biasa lah saya ni. Bab memberi tajuk manuskrip memang failed sentiasa. I can write up to 550 pages with more than 115,000 words of manuscript.... but I cant think of one single line with only three words to be the title!! Lastly... pihak editorial jugak yang kena carikan tajuk (terima kasih puan editor...hehe) And they have decided to name it APD. Now TST is known as APD ye kengkawan...;)

Apa itu APD??? Akanku Paksa Dirimu... baca novel ini!!! Hahaha

Ok la... nak sambung mengedit ni!

Kepada semua pembaca karya kecil Hezzy Azra, harap sabar menanti kemunculan novel ke4 saya ni. Kalau tiada aral melintang dan semuanya berjalan seperti yang dirancangkan... InsyaAllah, APD akan muncul tidak lama lagi... :)

4 comments:

Anonymous said...

Oh! No........ Saya tak sanggup tunggu........ Saya sentiasa up date about your new baby.... Ha ha ha...... hujung november mungkin?

Hezzy Azra... said...

Anonymous,
Anda terpaksa tunggu jugak... sbb tak mungkin hujung november (sob...sob) Tapi kalau hujung tahun, kemungkinan besar...;)
Dan terima kasih krn mengikuti setiap perkembangan new baby saya...hehe.

Anonymous said...

lama la lagi kami terpaksa tunggu yea hezzy...sob...sob..sob

~lia 'wit' love'

Hezzy Azra... said...

Salam Lia,

Tak lama lagi...sebulan dua jer...tunggu ek?? :)

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...