Monday, October 31, 2011

End of October...

Hari terakhir di bulan Oktober... esok dah masuk November...hu hu...cepatnya masa berlalu!!!

Rasa tak terkejar masa... tapi saya juga sebenarnya mengharapkan December cepat tiba!!

Kenapa????

For me to know and for all of you to guess...:)))

2 comments:

wani said...

Ok I got it Kak Hezzy. Novel baru nak keluar, yeah! Xsabar nak dapatkan. Tapi, kat Kuching ni, after 1 month+ baru ada kat MPH & Popular Bookstore. Lambatnya nak tunggu Januari. :(

Hezzy Azra... said...

Yezzzaaa Wani!! Kalau semuanya berjalan dgn lancar, insyaAllah novel terbaru akak dijadualkan berada di pasaran bulan December ni.
Kalau rasa2 lmbt Januari tu...nak beli direct drp akak? Akak boleh poskan ke Kuching ;)
Kalau berminat, sila email ur details kat akak, k? Thanks! :)

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...