Tuesday, August 14, 2012

Sepanjang 25 Ramadhan...

Diam tak diam, dah masuk 25 Ramadhan pun hari ni. Cepatnya nak raya... {tapi tak rasa pun nak raya} Tahun ni, kami agak kerap juga berbuka di rumah... tapi ada few times yang kami rasa nak tukar selera... so berbukalah di luar. Tahun ni kami rajin skit nak try tempat/restoren baru. Antaranya:

Ar Raudhah Steamboat, USJ 11/3J

Pannaz, Damansara Perdana PJU 8/3 




Ada bbq dan juga masakan Melayu

Sime Darby Convention Centre, Jalan Bukit Kiara 1
Dodol as the door gift

AHA enjoying the fried ice cream.

 Intekma Resort, Persiaran Raja Muda Shah Alam.

 Big Plate, Subang Permai

Mak aii... banyaknya pinggan kitorang...:D

Muka kenyang...;)


Overall... semuanya ok...tidak mengecewakan in terms of food, taste and environment.
Cuma di Sime Darby dan Intekma Resort tu...terlalu ramai orang!! Bersesak-sesak dan beratur-atur nak ambil makanan. Ingatkan this year, ramai org dah tak pergi iftar di hotel lagi sbb rata-ratanya, agak pricey. Tapi rupanya, orang Mesia ni mmg tak kisah langsung berbelanja untuk makan kot... mahal2 pun, semua hotel mmg sentiasa fully-booked! Hmm...

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...