Followers

Sunday, August 05, 2012

Being 36 + 3 =

My last year of being ’30 something’!!!

Lepas ni, saya akan membawa bersama angka 4 pulak di depan umur saya…. Adoyaii!! Tapi kalau saya umpamakan diri saya ni spt Audi… kira upgrade A3 ke A4 la lebih kurang… more powerful!! Hahaha.

Sejujurnya, saya tak kisah sgt pasal proses peningkatan umur ni. Being old or being young… bagi saya biasa jer (coz I’m always feeling young, what? :P) 

Cuma yg saya risaukan bila umur berubah angka ini, adalah tahap kesihatan dan kecergasan saya. How I wish I could do things which I used to do when I was young and fit. Tapi sekarang ni, agak2 dah lemau sikit badan tu… apatah lagi saya ini bukannya rajin bersenam. The only senaman yg saya buat dlm sehari agaknya, naik turun tangga rumah aje…hu hu. That’s bad!! Pandangan pun dah agak2 kabur bila membaca dekat2… it’s high time to wear specs, maybe! Alahai… tu la yg saya tak berapa suka sgt… bila pakai specs ni rasa mcm nerd aje…L


What’s the celebration?
Memandangkan bulan ramadhan, maka kita tak perlu la buat parti bagai, ye…hehe. Memadai dgn iftar bersama hubby dan AHA di Sime Darby Convention Centre saje. 

What's the present??


Hah?? Bukan Polo GTi warna merah nih?? :P
Polo Sedan ni pun bukan?? Habis tu apa??

Oooh… ni aje…
Hubby berpuluh2 kali tanya, you nak birthday present apa. Dan saya… dgn rasa ‘baik hatinya’ tak reti nak mintak apa2. Last2 saya ckp kat dia… “Belikan ajelah I perfume… my Nina Ricci is finishing.” Baik kan? ;)

On a serious note:
Syukur Alhamdulillah, ALLAH izinkan saya bernafas lagi di muka bumi ini. Masih dapat menikmati Ramadhan tahun ini. Masih dapat bersahur dan berbuka bersama famili. Masih diduga dan diuji (kata Dato Dr Fadzillah Kamsah… bila ALLAH menguji kita, maknanya DIA sayangkan kita…) Masih ada orang-orang dikasihi yang mengelilingi. Masih ada kawan-kawan yang menghiburkan hati (thanks to all of you who wished me via SMS dan FB. Rakan2 di FB tu saya rasa ada lebih 300 rakan yang wish saya... I appreciate it very much!!) Alhamdulillah...

0 say you... say me:

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.