Thursday, March 21, 2013

Kenangan di UMT...

Dah hampir sebulan saya 'tinggalkan' UMT sempena Pesta Buku...barulah hari ni saya sempat nak upload gambar kat blog ni. Busy sgt gamaknya saya ni!! Hu hu. Well, sometimes we just need to set our priorities right...:)

Bersama Fatin Nabila (penulis Setia Hujung Nyawa yg meletops tuh! hehe), Dhiya Zafira dan Kak Intan Abd Wahab (pembaca tega dan penyokong kuat novel2 Melayu yg sungguh sporting sampai bekalkan kami kepok lekor Tok Beng dan laksam!!) Terima kasih Kak Intan!!
Me 'selling' SRV... yg dibawa khas dari gudang Alaf sehari sebelum berlangsungnya Pesta Buku. Pembeli di UMT masa tu memang kira bertuah sgt2... sbb SRV freshly out from 'kilang' masa tu... spt 'red velvet' yg baru kuar oven...ahaks!! 

Gambar bersama org2 kuat dan petugas UMT yg memberi peluang kpd saya, Dhiya dan Fatin bertemu mesra dgn pembaca dan pembeli novel2 kami. Moga tahun depan jgn lupa jemput kami lagi... :)

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...