Monday, October 27, 2014

Bolingku Bolingmu NovelistNovelholic 2.0

Acara boling ni dah masuk kali kedua diadakan. Kalau tahun lepas di Bukit Beruntung Golf Club, tahun ni bakal diadakan di Melaka International Bowl. Kira mcm acara tahunan utk geng2 novelist Alaf21 dan pembaca2 novel.

Ada di antara anda yg berminat nak turut serta? Semua syarat2 penyertaan ada di dalam poster di bawah ni.
Penyertaan masih dibuka hingga 31 Oktober 2014.

Jom kita berentap main boling!! Ai taklah terror sgt boling ni...tapi ai menang gelaran Juara Keseluruhan Kategori Novelist tahun lepas...hehe. Ada lagi ai simpan plaque tu...walaupun dah terpecah skit...huhu.



No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...