Wednesday, February 24, 2016

Karnival Karangkraf 26-28 Feb 2016

Coming soon in just 2 days more!!!

Karnival Karangkraf 2016... 'Game On' from 26 to 28 Feb at Kompleks Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam.

 Macam2 ada!! And for sure, novel2 memang akan dijual murah gila!! Buy 4 novels at RM50!! Murah kan??? Kalau biasa satu novel pun 20 hengget lebih, ye tak??

So apa lagi?? Buat senarai awal2 supaya tiba sana nnt, just grab what you wish. Dan dalam senarai novel2 di bwh ni... ada AKU PILIH DIA & SEMERAH RED VELVET.

So belilah 2 of each ye....:))

Saya akan menjenguk ke sana juga.. tapi tak sure hari apa lagi. Hope to see you guys!!

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...