Thursday, May 19, 2016

Singgah Santai PNM - 14 Mei 2016

Event: Singgah Santai
Venue: Perpustakaan Negara Malaysia, KL

Pictures taken during the event which was held last Saturday 14 May 2016. Alhamdulillah, everything went well. Dapat berkongsi pengalaman menulis, dapat beramah mesra dengan pengunjung dan kakitangan PNM, dapat jual novel :)
 Sesi sembang santai sedang berlangsung.
 With PNM staffs.
 Putting our signature on the poster. Tapi nmpak macam saya nak conteng tembok pulak dengan marker tu! :P
 Adam Corrie was also there promoting his book 'Ada Iman, Ada Fight, Baru Syiok!' MasyaAllah, terpukau dengar pengalaman dia setelah kembali ke Fitrah. Semoga kita semua diberi hidayahNYA.
One last pix :)
Good experience, good company... Alhamdulillah.
Inilah antara pengalaman yg saya kutip sepanjang menjadi novelis. 
Saya cuma nak menulis...bukan nak cari gaduh... tak mau kecoh2... jauh sekali nak cetuskan kontroversi. Ahkak dah tua utk semua tu, dik! :P
I just want to write in peace... :)

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...