Followers

Thursday, July 21, 2016

Novel terbitan PorengKertas

Terbaru dari PORENGKERTAS!!!

CINTA TERLEBIH GULA karya LYNN DAYANA bakal menemui anda hujung JULAI ini!!

Jom pakat order!!
Anda boleh email saya: Hezzy_azra@yahoo.com

Blurb : Cinta Terlebih Gula
Cinta bukan mainan. Hati bukan untuk diseksa. Janji? Janji memang bukan untuk didustai.
Tapi sayang, kita tiada magis untuk melihat masa depan. Kau ada? Aku tak ada. Sebab itu berlaku Cinta Terlebih Gula.
Zahra: Bila gelojak rasa terlebih, timbang tara pun jadi rosak. Dia suka aku, aku tak mahu dia. Bila aku dah mula suka gila kat dia, berani dia tak suka aku! Mana boleh suka-suka macam tu!
‘Hati ini bukan organ semudahnya kau pianokan. Kau rosakkan ritma, kau hancurkan nada.’
Wafi Ady: Aku, original manusia. Sebab itu aku ada khilaf, defect sana sini. Gagal kelulusan Sirim. Tapi aku ikhlas bila aku kata...maafkan aku, marilah mula kembali pada mukasurat satu.
‘Aku ini Adam, yang terleka. Berdosa namun janji mahu kembali setia pada Hawanya.’
“Aku, Zahra. Bukan Hawa... Kau tiada kuasa pengaruhi aku.”
“Aku, Ady...punya cita-cita menjadi lelaki pertama dan terakhir kamu. Sila register itu!”
Jadinya, harus bagaimana cerita ini ditamatkan? Kau tahu? Aku tak tahu. Sebab itu kena khatam dahulu.

1 say you... say me:

notie said...

Lynn dayana cerita dia memang manis terlebih gula, semua cerita dia ayat memang best lah. kelakor dan sweet sampaikan takut overdose gula lah pulak. Apa pun tahniah. Akak dah order dengan geng baik dia Rin kicap. tak sabar nak pegang.

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.