Followers

Tuesday, July 19, 2016

Salam Aidilfitri...

Assalam semua... dah 14 Syawal, barulah saya sempat bersiaran di blog sendiri...:)

Sebenarnya sepanjang bulan puasa hari tu saya agak busy working on something. Nanti saya share apa yg saya sibukkan sgt tu... ;)

Rasanya, belum terlambat lagi kan kalau saya nak ucapkan Salam Aidilfitri kpd semua yg menjengah blog saya ni (ada la dua tiga kerat kot...hehe).


Dengan rendah hatinya, saya ingin mohon maaf zahir dan batin untuk sebarang salah silap saya dalam tutur bicara, perlakuan dan penulisan saya. Kot ada yg terasa hati ke...tersentap ke...saya minta ampun dan maaf. Saya manusia biasa, banyak khilafnya...banyak ketidaksempurnaannya. Maafkan saya ye? :)


2 say you... say me:

notie said...

Selamat hari raya hezzy.... maaf zahir batin

Hezzy Azra... said...

Selamat hari raya ...maaf zahir batin Kak Notie :)

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.