Tuesday, August 01, 2017

Behind the scene drama DIA ANAK JENERAL

Assalamulaikum semua....

Ada lagi ke orang yg baca blog saya ni?? 

Sbb tuan tanah sendiri pun dah lupa nak berblogging!! And yes... sbb lama sgt tak menulis kat sini... I almost forgotten the existence of this blog and how to write an entry!! :P

Dah masuk tahun baru... dah puasa...dah raya... jemaah haji pun dh mula berangkat ke Tanah Suci, marilah kita aktifkan semula blog yg sudah lama tak ber update ni ;)

Apa nak citer ek?? :P Byk citer kalau nak citer... setahun punya stok cerita!! Hehe. 

For a start, let me share all these photos with all of you ... bagi anda yg berminat nak tau...;)













Ni lah gmbr2 BTS drama DAJ. Yeah... I think most people dah tahu kot... yg novel ketujuh saya DIA ANAK JENERAL sudah diadaptasi. Shooting pun dah lama habis. It started in January 10th and ended in April 3rd 2017. Drama ini ada 26 episod. Teraju utamanya; Dato Ahmad Tamimi Siregar (Lt.Jen Hambali), Niena Baharun (Nur Syirin), Fattah Amin (Zakhif), Mas Kan (Nukman), Aida Khalida (Noriah) dan ramai lagi. 

So skrg ni marilah kita menunggu tarikh tayangannya di TV2 RTM, ok? It is scheduled in October 2017...InsyaAllah. :)

2 comments:

notie said...

wah tahniah... nanti bila RTmtv 2 nak siarkan maklumkan lah supaya dapat tenguk. Semuga cerita tu boom.

Hezzy Azra... said...

Tq Kak Notie...ye nnt bila nak dekat tarikh tayangan kita warwarkan...hehe

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...