Followers

Monday, August 04, 2008

Age Ain't Nothing But A Number...

Bersyukur saya ke hadrat ILAHI... dianugerahkan kesihatan yang memuaskan dan segala limpah kurnia yang dinikmati selama 35 tahun di muka bumi ini. Tiada kehidupan yang sempurna, I've gone thru a lot of ups and downs, the tears and the laughters... but Alhamdulillah... I survived all these years.

Segala-galanya berjalan dengan lancar sejak pagi tadi.
~ Masih dapat mengusik husband saya "Ada surprise present atau celebration utk I ke?" And he replied "I'll see what I can do about it. Tapi nak present amendenye lagi? Dah beli itu... dah beli ini... dah ambik itu... dan ambik ini..." And when he pointed out all those 'itus and inis'... saya cuma gelak aje. Sejak seminggu yang lalu, apa benda pun yang saya mintak dia belikan, alasan saya cuma satu "Itu pre-birthday present!" Cukup-cukup la tu kan... kesian the 'World's Romantic Husband (WRH)! Bagi can la... give him some credit! Hahaha...

~Masih dapat menyiapkan, melayan dan menghantar AHA ke sekolah. "Mama, kenapa boss mama tak bagi mama cuti? Hari ni kan birthday mama!" Wait until I own the company and become the boss, sayang!

~ Masih dapat mendengar suara mak saya mengucapkan selamat hari jadi yang ke 35

~Masih menerima ucapan2 melalui phone calls, SMS, Yahoo Messenger, Facebook dari kawan-kawan/kenalan yang sudi mengingati tarikh ini

~Masih ada yang sudi belanja Pizza Hut utk makan tengah hari

~Masih berpeluang utk menikmati makan malam bersama husband dan AHA di 1-Utama

I feel blessed... Alhamdulillah. Walaupun ada yang kata... umur 35 tahun ini berkemungkinan akan menghadapi middle age crisis. Cheh... iya ke? Boleh percaya ke andaian2 tersebut?!
Let me prove them wrong! Hahaha

8 say you... say me:

Abang Long said...

Salam hormat wahai Hezzy Azra.

SELAMAT HARI JADI YANG KE 35.

Semoga panjang umur, murah rezeki, ceria selalu, sihat sejahtera dan sentiasa berada didalam rahmat dan dibawah lindunganNya. AMIN, AMIN, AMIN.

Hezzy Azra... said...

Abang Long,
Terima kasih atas ucapan dan doa.

Dan semoga abg long juga dipanjangkan umur dlm iman, dilimpahi rezeki di bwh lindungan kasihNYA...AMIN

lilysuriani said...

happy belated birthday!! Masih nampak muda belia, ces!tercabar aku!mati2 aku ingat kau ni budak2 lagi!!

Semoga murah rezeki,panjang umur dan semoga sentiasa berada di bawah rahmatNya selalu.

free penny stock pick said...

im your favorite reader here!

Hezzy Azra... said...

lilysuriani,
tq 4 the wish and the doa!

aku tahu pasal apa kau ingat aku ni budak2 lagi... sbb perangai aku kekadang mengalahkn budak2! hahahaha

Hezzy Azra... said...

free penny stock pick,
tq... if u r a favourite reader here!

eses said...

Hezzy, now you are at the point of “time since birth" to "time left to live". Now you can eat as much as you wish and blame the consequences on middle age spread. Sorry for the bad joke...don’t worry mid-life crisis is "an unreal creature of the imagination", well at least that's what the scientists say...

Hezzy Azra... said...

eses,
took me quite some time to reply ur comment. u know why? try to recall wat have i done or ate "since time of birth" and what i'm going to do and eat during the "time left to live!" hehe

tu la pasal... i'll prove them wrong... mid age crisis is only 'an unreal creature of the imagination'! itu semua hanya gangguan perasaan jer, kan?? lainlah kalau betul2 diganggu... hehe

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.