Followers

Saturday, August 16, 2008

Birthday Party







Saya agak sibuk sejak 10 hari yg lepas. Tapi dalam sibuk-sibuk tu, sempat jugak memotong kek hari jadi di samping anak buah saya. Kebetulan, kami lahir dalam bulan Ogos, jadi kami sambut serentak di satu majlis kecil-kecilan di kampung abang ipar saya di Kuala Klawang, Jelebu.


Dah jadi orang bujang anak buah saya sorang ni. Dah 13 tahun (bermakna Che Su pun makin tua!) Kecik2 dulu... dia selalu tidur atas riba atau atas bahu saya... sekarang ni, dia lebih BESAR daripada saya!!


Kami semua panggil dia Abang Mirul. Tapi masa AHA kecik2 dan baru nak belajar bercakap, AHA selalu terpanggil dia Abang Biul! Hahaha... member tension jer dgn AHA!

2 say you... say me:

Lily Haslina Nasir said...

Hezzy..
Kita tergelak sorang-sorang baca penutup n3 ni!

Hezzy Azra... said...

Kak Lily,
Skrg AHA dah faham apa maksud 'biul'... so, tak de slip of the tongue lagi! hehe

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.