Followers

Friday, October 10, 2008

AHA is six...

AHA satu tahun...


AHA dua tahun.. AHA tiga tahun...



AHA empat tahun...AHA lima tahun...
AHA enam tahun...


Masih ingat lagi, kata2 gynae saya dua minggu sebelum AHA lahir... "With your condition and complication, you mungkin akan bersalin cukup 36 minggu. Kalau sampai 38 minggu... it's going to be a bonus to you. To reach 40 weeks, kind of miracles."


Dan pada hari Khamis 10.10.2002 bersamaan 3 Syaaban 1423 pukul 2.59pm... kelahiran AHA secara normal delivery memang 'bonus' untuk saya. Alhamdulillah

Time flies! Today, she is already six. Soon, she's going to be a grown up girl... (yg akan lebih tinggi daripada saya sikit masa lagi!) Masa dia baby, ramai orang kata dia photosate copy muka saya. Tapi bila dah besar ni, ramai pulak yg kata dia lebih byk ikut rupa papa dia. Tak kisah la... muka siapa pun sama aje. But one thing for sure, she doesn't follow my size neither my height! Her moody side..."I got it form my mama!" (Baris lirik lagu 'Will I Am' yg dia selalu nyanyi kalau nak mengusik saya!) And her 'loyar buruk' skill, I must say that it's 100 percent from her papa...
Happy Birthday 'Princess of Happiness'... jadilah anak yang soleh dan beriman. Semoga jadi 'doktor gigi yang terbaik' bila besar nanti... (ini doa yg AHA sering ucapkan selepas solat)

2 say you... say me:

dhiya zafira said...

salam...

happy birthday untuk AHA. wah2 geramnya tgk foto AHA masa kecil esp yang umur 2 tahun tu. rasa nak cubit2 dia. apa pun semoga AHA sentiasa menjadi anak kebanggaan hang ok..heheheh...

bila AHA nak dapat adik?

Hezzy Azra... said...

Thanks Dhiya...

Masa kecik2 cute laa, dgr cakap aku... skrg ni... kuat betul menjawab!

AHA nak dapat adik?? Hmm... err... tu kena tanya 'production dept'... aku ni 'delivery dept'... hahaha

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.