Tuesday, March 17, 2009

Friday the 13th...

What a day to meet up with school friends!
(Not trying to be a superstitious here. Cuma teringat cerita seram/hantu dulu-dulu... 'Friday the 13th')
Sesi gathering yg pertama untuk tahun 2009. Bertempat di The Apartments, KLCC... mmg havoc 2nd floor tu kami conquered.

Inilah sebahagian daripada 'hantu-hantu' CBN satu ketika dulu! Hahaha... sorry ladies, just joking! Tetapi 'hantu-hantu' ni semua dah jadi 'orang' sekarang ni! Menceburi semua bidang i.e. Advertising, Education, Telecommunication, Finance, Oil and Gas, etc. So, what have we got here? An investigation officer in IRB, respectable employees of BNM, Legal Manager, Motivator, Lecturer, English teacher, ex-Reporter, Accountant... what else? Not forgetting, Minister of Home Affairs (full housewife tapi kesibukan mereka sama dgn kami yg bekerja. Am I right, Fida, Lisa & Noreen?) So, kalau ada apa-apa masalah, you know where to get the help from! Haha.




Whatever it is, good to see all of you again... CBNers class of 1990. (Dan termasuk seorg ex-Johanian yg tersesat kat situ! Hehe... btw, thanx to Daryl B. yg ambil gambar kami mlm tu!)
Till we meet again in the next gathering...

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...