Saturday, April 16, 2011

Pesta Buku Antarabangsa KL 2011

Bahang pesta buku antarabangsa KL di PWTC semakin terasa. Datanglah beramai-ramai ke PWTC bermula dari 22 April hingga 1 Mei 2011 jam 10 pagi hingga 9 malam dan jangan lupa kunjungi booth Grup Buku bertempat di Dewan Tun Dr Ismail. Untuk makluman semua, saya tidak bertugas sempena pesta buku kali ini. Tapi insyaALLAH, mungkin saya akan turut berada di PWTC pada hari rakan-rakan novelis saya bertugas. Bukan sebab saya muka tak malu... hehe... tapi saya juga ingin menemui rakan-rakan yang novel mereka sedang meletup-letup sekarang ni :) Ini pula kupon diskaun kpd mereka yg obseskan buku.

Cetak kupon diskaun ini dan bawa bersama apabila membeli buku-buku terbitan Grup Buku Karangkraf.

* Kupon diskaun ini hanya sah sepanjang Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2011 yang berlangsung dari 22 April - 1 Mei 2011 di Dewan Tun Dr. Ismail.

* Hanya sah bagi buku-buku terbitan Grup Buku Karangkraf sahaja.

*Kupon diskaun ini hanya sah dengan satu (1) resit pembelian sahaja.

*Sila serahkan kupon ini kepada juruwang di kaunter bayaran.


So, kepada mereka yang bercita-cita untuk mendapatkan Melodi Kasih, Kenangan Terindah dan Cinta Tak Beralih saya... jangan lepaskan peluang membelinya dengan diskaun yg terhebat ini!!!

No comments:

SEPERTI ADA CINTA

Blurb: Bertahun menyulam cinta, yang Farra Nuha dambakan hanyalah sebuah mahligai indah bersama Ilhan. Tetapi semakin tiba hari...