Saturday, April 02, 2011

His birthday is coming...





Cun & seksi kan Audi S5 Cabriolet ni?? ;) Masa saya pergi Singapore awal bulan lepas, ternampak la kereta ni di Paragon, Orchard Road. Since hubby's brithday is just around the corner... ingatkan nak book bagi present ni kat dia... tapi hari tu tak cukup duit.. so tak boleh la nak book...ahaks!! Dream...dream... dream...

Nantilah saya fikirkan lagi apa nak buat to surprise him this year...(which I normally failed in doing so!)

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...