Followers

Saturday, April 16, 2011

Pesta Buku Antarabangsa KL 2011

Bahang pesta buku antarabangsa KL di PWTC semakin terasa. Datanglah beramai-ramai ke PWTC bermula dari 22 April hingga 1 Mei 2011 jam 10 pagi hingga 9 malam dan jangan lupa kunjungi booth Grup Buku bertempat di Dewan Tun Dr Ismail. Untuk makluman semua, saya tidak bertugas sempena pesta buku kali ini. Tapi insyaALLAH, mungkin saya akan turut berada di PWTC pada hari rakan-rakan novelis saya bertugas. Bukan sebab saya muka tak malu... hehe... tapi saya juga ingin menemui rakan-rakan yang novel mereka sedang meletup-letup sekarang ni :) Ini pula kupon diskaun kpd mereka yg obseskan buku.

Cetak kupon diskaun ini dan bawa bersama apabila membeli buku-buku terbitan Grup Buku Karangkraf.

* Kupon diskaun ini hanya sah sepanjang Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2011 yang berlangsung dari 22 April - 1 Mei 2011 di Dewan Tun Dr. Ismail.

* Hanya sah bagi buku-buku terbitan Grup Buku Karangkraf sahaja.

*Kupon diskaun ini hanya sah dengan satu (1) resit pembelian sahaja.

*Sila serahkan kupon ini kepada juruwang di kaunter bayaran.


So, kepada mereka yang bercita-cita untuk mendapatkan Melodi Kasih, Kenangan Terindah dan Cinta Tak Beralih saya... jangan lepaskan peluang membelinya dengan diskaun yg terhebat ini!!!

Tuesday, April 05, 2011

B2B Back To Basics

Cantik dan menarik kan packaging sabun2 dan cleansing products ni? Ok now, not only I want to talk about the nice packaging here...tapi saya nak mempromosikan serba sikit homemade soap yg dibuat oleh kawan saya sendiri (kawan sekelas masa form 4 & 5 di CBN)yg dipanggil B2B Backs to Basics.





B2B is all about producing 100% homemade soaps and cleansing products that are NATURAL and PURE. Only fresh herbs and quality ingredients are used. Our soaps are free from harsh chemicals or synthetic preservatives that are harmful to health.

Despite the rapid technology advancement we see today, little changes are seen in the reduction rate of Cancer trends or other terminal diseases. Our lives are filled with chemicals usage right from the food we eat to the soap we use. Thus it is our main aim to bring back the chemical-free life once enjoyed by our forefathers. Life that is pure, fresh and natural.

Our mission is to encourage the masses about simple and natural living; i.e Going Back to Basics in all sense of the word. At the same time B2B is pledging to offer a sum of the sale proceeds to Cancer sufferers and other charity organisations because we believe in giving back to society. We surely hope to receive your support! All natural products free from chemicals usage and radicals. Our soaps also last longer compared to the commercially manufactured ones.

Sekiranya anda berminat utk tahu lebih lanjut tentang produk B2B, sila layari Website http://facebook.com/B2B.Back.to.Basics/

Untuk pertanyaan/tempahan/pembelian dan sekaligus menderma utk tabung mangsa kanser, sila email kepada b2b_naturally@yahoo.com

Phone or call/ sms your order to 019-3706321

Saturday, April 02, 2011

His birthday is coming...





Cun & seksi kan Audi S5 Cabriolet ni?? ;) Masa saya pergi Singapore awal bulan lepas, ternampak la kereta ni di Paragon, Orchard Road. Since hubby's brithday is just around the corner... ingatkan nak book bagi present ni kat dia... tapi hari tu tak cukup duit.. so tak boleh la nak book...ahaks!! Dream...dream... dream...

Nantilah saya fikirkan lagi apa nak buat to surprise him this year...(which I normally failed in doing so!)
 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.