Followers

Saturday, July 21, 2012

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak

Salam Ramadhan buat semua yg mengunjungi blog yang tak seberapa ni. Semoga ibadah kita diteirma olehNYA dan kita semua mendapat keberkatan bulan yang mulia ini.

Kejap aje kan... sekarang dah puasa. Lepas ni raya pulak... (manuskrip tak siap2 lagi...hu hu). Mudah2an di bulan puasa ni, saya boleh menghabiskannya. Waktu2 yang sepatutnya keluar lunch tu...mungkin boleh dimanfaatkan untuk menulis... bukan ganti waktu tido ye...;)

Sahur pertama tadi, seperti thn2 sebelum ni... menu kami ala-ala McD campur A&W.. hehe. AHA makan cheese omellete, hubby makan burger, saya makan 2 slices of toast bread and dates. Ada mcm menu breakfast buffet kat hotel tak? :P

Buka nanti... seperti thn2 sebelum ni jugak, hari pertama ramadhan mesti kat rumah mak saya. Sedangkan hari kerja pun sanggup meredah traffic jammed semata2 nak makan dgn mak on the first day of ramadhan, ini kan pulak hari Sabtu macam ni... confirm dapur saya tak berasap!! :D



2 say you... say me:

Athirah said...

kak hezzy.Ramadhan kareem!! :)

Hezzy Azra... said...

Salam Ramadhan Athirah... semoga amal dan ibadat kita diterima olehNYA.

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.