Followers

Tuesday, April 16, 2013

A day trip to Legoland

Cerita yg sudah berlaku dua minggu lalu!! 
Sempena cuti sekolah baru-baru ini, saya pun ambil peluang utk bawa AHA dan anak buah ke Legoland. Actually, dah lama planned nak pergi tapi baru kali ni berkesempatan. 
So, seawal 6.30 pagi, kami dah keluar rumah. We took the PLUS highway to South, breakfast kat Perhentian Machap makan nasi lemak, roti bakar & pau. Selepas tu, sambung perjalanan hingga ke Exit Tuas/Nusajaya.
Pukul 10, dah beratur untuk ambil tiket. Ramai org...as expected. Tapi tak la sampai berjanggut nak beli tiket. The process was quite fast,  about 10 minutes sbb byk kaunter yg dibuka.
 The main entrance.
The crowd

Ambil brochure/map dulu...to know where to go first.



Sbb panas sgt di luar tu, kita masuk kat sini kejap...main2 lego dlm bilik aircond...;)




6.30 ptg, kami sampai KL semula. Overall, the kids love it!!! Bagi saya... asal budak2 ni enjoy...saya dah senang hati...:) Ada jugak la kenangan di cuti sekolah...(kalau kena buat homework karangan nnt...:P)

0 say you... say me:

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.