Followers

Friday, May 17, 2013

SRV went on air...

Di konti MySuara FM mempromosikan SRV. Terima kasih kpd pihak Alaf dan MySuara FM kerana memberi peluang kpd saya untuk 'bersuara'...:)
Mohon maaf jika ada kesilapan atau keterlanjuran kata semasa 'Segmen Bicara Buku' yg berlangsung semalam. Ya.. ada ketika saya okey...ada ketika saya blank sekejap...hu hu. Bila mcm ni, mulalah saya rasa... I prefer writing than talking. I can express more by writing than talking to people...;)
Walau apa2 pun, saya harap anda yg mendengar saya on air smlm, akan terhibur dan terbuka hati untuk baca SRV & APD...:)


2 say you... say me:

KrazyKikiKiAriHMS said...

Hehe. Ada ke rakaman segment ne? Teringin juga nak dengar suara akak. :D

Like you, I prefer writing than talking. Kalau menulis, tangan ne macam automatik aja bergerak... tapi kalau bercakap, kena berfikir dulu sebelum cakap. aha.

Hezzy Azra... said...

Ki,mungkin lepas ni akan keluar di YouTube which will be uploaded by MySuaraFM agaknya. Tapi tak pasti bila. Kalau ada, I'l let u know. Tapi suara akak tak sedap...:(

Yes...that's always the case. I need a longer time to think of what to say...hehe

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.