Wednesday, July 03, 2013

Tak tahu nak bagi tajuk apa entry ni...

Dah lama tak jenguk blog sendiri... bila jenguk semula, dah masuk bulan Julai rupanya. Sepanjang bulan Jun, satu entry pun tak ada!!

Where have I been? No where... kat sini2 aje.

Busy kah saya??

~ Busy pergi wedding. Bermula dari minggu pertama June hingga ke minggu terakhir...tiap2 minggu ada wedding.
~ Busy ber'gathering' dgn kengkawan. Lunch laa... tea laa... coffee laa...
~ Busy menulis!! Ahaks... macam tak percaya jer ek?? Takde la busy menulis sampai tak hengat segala... tapi ada jugak la one or two nights, saya berjaga sepanjang malam semata2 nak menulis. Terlelap la jugak 5-10 minit... lepas tu basuh muka, sambung balik menulis. Semangat tuh!! ;)

Ok...enough for the time being. Cukup la sekadar pemberitahuan... that I'm still alive and kicking! :)



No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...