Wednesday, May 14, 2014

Sekitar PBAKL 2014

Jumaat, 25 April 2014
Sesi Santai Penulis bersama novelis Durrah Fatiha di Sudut Rehat & Baca Perbadanan Kota Buku

Bersama staf Kota Buku yg friendly. Terima kasih krn sudi menjemput saya dan Kak Durrah. Tahun depan jemputlah lagi...:)
Bersama adik2 dari Johor.
Introducing myself..."Saya ni penulis kecik-kecilan saja...ngeee!"

Promoting SACK & SRV.
Ohh.... rupanya adik2 dari UiTM Puncak Alam ni pernah baca SRV!! Suka akak, dik!!
Bertambah bersemangat akak berborak pasal SRV bila adik2 tu bertanya..."Mana dapat idea menulis SRV??"

Ahad, 27 April 2014
Di Dewan Tun Dr Ismail, Pavilion Grup Buku Karangkraf
Bersama 'presiden' kelab kipas (so called Fan Club) Raif Imran!! Hehehe
 Thanks Sh. Zarina for stopping by!
Athirah...been following Ian Redza, Emir & Raif Imran! :)
All the way from Temerloh...Cikgu Salina!
Another 'die hard' fan of KT from Trengganu...Iezza.
Cikgu Wan... another die hard fan of Raif Imran! 
Bersama bos besar Karangkraf...Dato Husamuddin dan rakan2 novelis.


Khamis, 1 Mei 2014
Di Dewan Tun Dr Ismail, Pavilion Grup Buku Karangkraf
Bersama rakan2 novelis.

Bersama Kak Sarofah, Norizan, Roosealiza and the 'small Irdina'! :)



Bersama geng2 hantu...(ni baru anak2nya...mak hantu tak turun masa ni...hehe)

Bersama Rozi...she too, has been reading my novels since MK.

Bersama Wana.
Bersama Kak Wan (she has read all of my books) dan geng novelis.


Small gifts yg saya berikan kpd mereka yg bertemu saya. Ada DIY keychain Sah, Aku Cinta Kamu, bear kecil, home made pretzels, B2B soap, notepad Sah, Aku Cinta Kamu.


Terima kasih kepada anda semua yg terus menyokong karya kecil saya. Sanggup datang meredah lautan manusia utk berjumpa saya.

Ada yang selama bertahun2 ini hanya 'berbual' di alam maya.... akhirnya kita berjumpa juga. Terima kasih krn meluangkan masa untuk singgah.

Ada yang baru pertama kali berjumpa dan beli karya saya... terima kasih byk2 kerana membeli buku saya di antara lambakan novel lain di rak.

Ada yang dah dua, tiga kali bertemu... terima kasih kerana sudi bertemu lagi.

Semoga sokongan dan ikatan ini terus terjalin di masa2 akan datang.

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...