Tuesday, June 30, 2015

Pre Order Dia Anak Jeneral...



Tadaaaaa.... ni dia front and back of DIA ANAK JENERAL. Striking you!! ;)

Ok... ada sesiapa yg berminat utk order DIA ANAK JENERAL drp saya?

Pre-order sudah dibuka...details are as follows:

Harga termasuk pos: RM30 (SM) / RM33 (Sabah/Sarawak)
Bank in ke: MBB 562562-304472 JENDELA BERLIAN
Email slip/bukti pembayaran serta nama, alamat, nombor telefon ke: hezzy_azra@yahoo.com

NOTA PENTING: DAJ hanya akan saya poskan selepas stok buku berada di tangan saya ya... TENTATIVELY AFTER HARI RAYA. Tapi Syawal yg ke berapa tu... saya tak boleh pastikan lagi.

Apa-apa pun kita beraya dulu...baca DAJ masa tgh sesak2 dalam jem balik raya nnt...hehe.

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...