Tuesday, July 28, 2015

Dia Anak Jeneral dlm Segmen Dari Mata Tinta


Esok; Rabu 29hb July...saya akan berada di Konti radio Selangor FM (100.9) utk ditemuramah dalam segmen Dari Mata Tinta tentang senario politik tanah air yang sedang dilanda 'heat' ini berikutan rombakan Kabinet Menteri hari ni! Oppsss....silap!! :P

RALAT: Saya akan bercakap tentang DIA ANAK JENERAL!!

So, sudi2kanlah mencuri ruang masa untuk tukar saluran radio tu dari pukul 3.10pm hingga ke 3.45pm. Dengar-dengarkanlah saya merapu...huhu.

But actually, ai ni pemalu orangnya bila ditemuramah. Sbb tu ai suka menulis drp bercakap...;)

2 comments:

notie said...

wah tahniah dah ala-ala retis ni kena interview... apa pun tahniah

Hezzy Azra... said...

Tq Notie atas ucapan tahniah tu. Tapi segan la interview2 ni...takut 'ter'blank jer....huhu.

Dah dptkan DAJ? ;)

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...