Wednesday, July 08, 2015

E-book di Karangkraf eMall

Just to let you guys know... to those yg tak suka pegang buku tebal2, tak larat nak baca hard copy tapi lebih suka membaca soft copy dari phone atau IPad... haa...ni ada berita baik utk anda!!

Sekarang ni, novel2 saya sudah ada dalam bentuk e-book!! Dan harganya, tidak sampai 16 hengget pun!!

Just click this link:
http://emall.karangkraf.com/book.aspx?mode=search&keyword=Hezzy%20Azra

Tapi cuma dua saje novel saya yg ada dlm bentuk e-book iaitu SAH, AKU CINTA KAMU! dan SEMERAH RED VELVET. So, siapa yg belum berkenalan dgn Raif Imran, Irdina Jasmin, Emir Hadhri dan Raina...silalah 'bertemu' mereka di alam maya... :)


No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...