Followers

Thursday, November 29, 2007

Lepak kejap...



I've been very busy, extra lazy, too restless, no mood at all, me and my daughter had diarrhoea due to viral infection... that explains why this blog has not been updated for more than a week.


Dlm keadaan macam tu, sempat jugak bawak si kecik pegi holiday sempena cuti sekolah ni. Just over the weekend, tak pegi jauh pun... setakat lepak kejap kat PD jer. But at least, we fulfilled our promise to her. Kalau tidak, kesian dia... cuti sekolah duduk umah tengok cartoon network! For sure, minggu2 selepas ni kitorg dah tak boleh nak bawak dia pegi bercuti lagi. Dgn proses perpindahan yang akan dijalankan selepas ini, expect us to be running here and there to look for fans and lightings, furnitures, kitchen cabinet, curtains, etc! Kalau tak pun, mengutip kotak2 kosong di belakang supermarket!

Aduh... the thought of it plus the budget... dah buat saya fening berminggu2! Kalau pindah ke rumah banglo, camana agaknye ye? But the only thing I learn about moving to a new house is tat... beli apa yg perlu (only the basic) dgn apa yg ada di dlm tangan. Yang lain2 tu boleh add on later. Kalau semua nak beli skrg... not just we are leaving a big hole in our pocket (as it is now) But we might also have holes everywhere... i.e. kain, seluar,baju semua berlubang2 nanti! Kes parah bila terpaksa melakukan proses penampalan yang mega selepas tu...
P/S: Yang buat mood pun kureng skit sbb MU kalah dgn Bolton 1-0 last weekend... teruk kena kutuk!

0 say you... say me:

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.