Saturday, December 15, 2007

Busy weekend...

Sabtu 15hb...

1) Pagi- pergi office

2) Lunch- ada wedding

3) Petang- pergi IKEA (again!!). Ada lagi brg tak cukup...

4) Malam - annual dinner kat Holiday Villa Subang. Husband punya office... the Bollywood Nite!


Ahad 16hb...

1) mengangkut brg sepanjang hari... sekurang2nye 5 trip

And we are going to end our hectic weekend with...








P/S: Ini nasib baik saya tak menerima pelawaan seorg kenalan yg ajak pergi test-drive BMW 3 series kat Glenmarie! To whom it may concern (u know who u are) ... you must be joking to ask me to come along... Hahaha...

6 comments:

jogi said...

Dah belajar bergelek dgn AHA?

Mana tahu kut-kut malam ni kena jemput untuk buat tarian Bollywood? ;)

Hezzy Azra said...

jogi - dah berlatih bersungguh2 dgn AHA sejak seminggu yg lalu! hehe... tak de la!
harap2 tak de la kena menari ke, apa ke. dgr citer, ada sony bravia sbgai main prize. tapi klau terpaksa menari utk menang sony bravia tu... akak sanggup! hehe

diamond baby said...

zy,
letaklah gambar kat sini!

Hezzy Azra said...

db- gambar? akan diusahakan secepat mungkin. tungggguuuu...
busy sgt la lately, nak download gambar pun tak sempat

Anonymous said...

terasa plak saya yg mengajak gi test-drive BMW ari tu...but...wasn't test driving is your favorite past-time? I pun nak cuba2 test-driving after being inspired by u. Must admit it was a wonderful feeling not only got the taste of driving such high performing luxurious cars but also being treated like a millionaire (I must have been very convincing that day,thanks to u for the tips!)

Hezzy Azra said...

anonymous- namanye pun favourite past time and since I've got a lot of things to do... test driving would be the last in the list at the moment! lagipun saya sedar, saya hanya 'diajak-ajak ayam' aje... hehe.
Best kan test-driving ni? Not being the true BMW owner (except being the true owner of the tag la! hehe), but being very convincing that you'll be the next potential BMW owner any time soon... is already good enough! (another tip from me... hehe)

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...