Friday, January 18, 2008

Down the memory lane...

Semasa proses perpindahan hari tu, saya terjumpa semula gambar2 lama. Mmg teringin nak letak kat sini tapi belum berkesempatan kerana sibuk. Ye la... namanya pun gambar2 lama, jadi nak kena scan dulu. Dan saya memerlukan khidmat kengkawan utk meng'scan'kannya gara2 saya yg tidak begitu IT savvy!
Before we tie the knot...
On the day we were tying the knot...
After we have tied the knot...
(take a look at the physical progress... 'perkembangan' yg sungguh menakjubkan! hahaha)
Me and my gal friends (the G21)

15 out of 21... way back in 1990
9 out of 21... in 1997, seven years later
8 out of 21... in 2007. That last gathering that I attended


Walaupun jumlah kedatangan ahli G21 makin susut setiap kali gathering, but we do hope to have it at least once in a blue moon...

4 comments:

diamond baby said...

woohoo gambar zaman dolu dolu...perkembangan yg sungguh baik hehe

Hezzy Azra said...

db,
klau pasal 'perkembangan baik' kitorg suami isteri tu...now i start to ponder.am i really a good cook? or i'm clever enough to look for good food? hehe

but the G21... usah cakap la... semuanya sudah 'berkembang' dgn pesat!

diamond baby said...

perkembangan G21 ler..hehe...i.e me!!

btw, cuba google nama melodi kasih and you'll see ramai gak dah baca your book. my office mates yg I tak bagitau lagi pasal buku upun ada yg dah beli coz dia tgk senarai buku baru yg keluar by alaf...cayalah babe!

btw, thanks for the dedication...susah2 aje :D

buku engkau aku buat hiasan kat rumah :D

Hezzy Azra said...

db,
for the dedication, tak susah mana pun nak letak nama kau kat situ. it's nothing compared to ur valuable time... 5 hours straight reading the draft from the pc!

so, sbgai hadiah di atas speed reading anda itu... maka wajib la novel aku dijadikan perhiasan kat rumah engkau... hehe!

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...