Sunday, February 17, 2008

It's 5 am in the morning...

Why am I still awake?

Saya masih berjaga sejak pukul 6 pagi smlm... (16 feb! fuh... record, almost 24 hours tak tido!) Selain drp duduk mengadap lap top dan 'mengubah kasih yg telah byk kali berubah'... saya juga baru saje meraikan kejayaan MU mengalahkan Arsenal 4-0 (beautiful goals by Rooney, Fletcher, Nani and again, Fletcher) dlm perlawanan FA Cup sebentar tadi!

Now... i can sleep!
Sorry to all Arsenal fans...

8 comments:

Azhan said...

Salam Hezzy,

Tengah buat novel kedua ya? Teruskan menulis. Rasanya kita pernah bertemu masa Bengkel Alaf21 awal tahun 2007?

Azhan

Hezzy Azra said...

Salam Azhan,
Betul bagai yg dikata!

Dan awak juga, teruskan menulis. Tahniah di atas novel yg sudah ada di pasaran

eses6456 said...

Hezzy,

Mengubah kasih?...alangkah indahnya dalam kehidupan realiti sekiranya kasih dpt diubah-ubah seperti apa yg sedang anda lakukan...namun kasih ku terhadap Arsenal masih tetap tidak berubah walaupun kemenangan berpihak kepada MU…itu cuma FA Cup aje…EPL Arsenal masih bertakhta…

Hezzy Azra said...

Eses6456,
Tak baik berubah2 kasih... tapi ye la, hati org tak tentu... susah nak diramal.

Begitu juga spt EPL dan FA Cup...susah utk dijangka kemenangan berpihak kpd siapa, melainkan sudah terbukti kemenangan 4-0 MU spt hari itu! haha...

dhiya zafira said...

salam ezzy...wow takutnya dgn semangat nak mengubah kasih tu...hiihihih. apa2 gud luck

Hezzy Azra said...

Alahai Dhiya, tak pyh takut2! Sbb nye, 'semangat' tu dgt hujung minggu jer... hehe. Hari2 lain spjg seminggu tu, jgn harap le. Baru jer nak ngadap manuscript... dah tersangap-sangap!

Anyway, thnx 4 the wish!

jogi said...

Ooo... baru sy tahu rupanya bukan saya sorang je peminat Arsenal (peminat senyap).
Peminat, tapi bukan tengok pun kalau diorang lawan. Dedulu je tengok. Sejak ada anak ni... kena mengalah jelah...

Hezzy Azra said...

Jogi,
Peminat Arsenal? Klau mcm tu bleh la join org2 di Sec 2 Shah Alam (tu Stadium Emirates! Sbb org2 Kota, semuanya Old Trafford... hahaha)

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...