Followers

Monday, February 11, 2008

Test... jangan tak test!





How did we spent our long holidays?
~ menerima kunjungan tetamu di rumah i.e my two best friends (elin & arfah), my sis in-law & family
~ menjenguk saudara mara yg tgh bercuti di Zon on the Park, KL (tapi saya bukan relative Datuk K atau Datuk S... hehe!)
~ menziarah sepupu yg baru melahirkan baby ke 3
~ test drive the new proton SAGA...
my review... (mcm Jeremy Clarkson la pulak! Tapi apa2 pun saya tak kan mengulas spt Jeremy Clarkson... if you know what I meant by that!)
Anda digalakkan membeli keluaran terbaru Proton ini jika:-

1) Anda menginginkan sebuah kereta yg easy to handle, sekadar untuk membawa anda dari point A ke point B tanpa perlu mencilok atau speeding (bukan kereta2 yg mencanak kelajuannya!)
2) Anda memang mahukan ruang yang besar dan selesa
3) Anda suka kereta yg simple... tidak byk gadget i.e ada suis kat sana, terpaksa petik button sini
4) Anda bukannya seorg pemandu yg suka menghabiskan masa berjam2 di dlm kereta
5) Anda bukan peminat kereta dan tidak bercita2 utk memiliki 'the driver's car'...

Sekiranya anda tergolong dlm golongan di atas... there you go! This new national car named SAGA suits you....


I missed driving the best car Proton ever produced, Putra 1.8dohc... so badly!
P/S: Dah agak dah... bila MU jumpa Man City, sure kalah punya! Stress...

2 say you... say me:

tiniali said...

just finished reading your novel... so when can i read your next novel? it would be nice if you tell us more about EJ and Ku Ril's relationship...

Hezzy Azra said...

tiniali,
many, many thanx 4 reading it! next one? u mean, a sequel? EJ-Ku Ril? Oh God... that'll be another headache...hehe.
I've thought about it and will take tat into serious consideration. But to start writing it, err.. probably not in the near future. sbb I rasa baru nak bernafas semula lepas MK being published!

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.