Followers

Monday, March 31, 2008

Last weekend and this coming weekend...


Hari Sabtu lepas, saya berjumpa kawan2 lama. Dengan komitmen masing2 sejak jadi ibu/mama/mummy… selalunya mmg payah nak jumpa. Tapi bila ada yg rajin to take the initiative, barulah berpeluang nak tengok muka.

This time around, thanx to Fida… who invited me and few others to her beautiful house in conjunction with her sons' birthday & house warming. Walau pun tak ramai yg dpt dtg… tapi ok jugak la bila dpt berjumpa dan berborak dgn member2 lama. And what a pleasant coincidence… bila tanpa disangka2, saya dpt berjumpa dgn junior yg sama prefectorial board dgn saya setelah 16 tahun tidak bersua muka! Rasa macam baru aje lagi tanggalkan tie prefect tu… rupanya dah 16 tahun berlalu… time flies!

Malam Ahad hari tu, MU kalahkan Aston Villa 4-0... and MU still leading with 76 points. Walaupun Chelsea, Arsenal dan Liverpool pun menang jugak tapi kedudukan MU belum tergugat.
Malam semalam, berlangsungnya Anugerah Bintang Popular 2007... as usual... you can expect the winners! Cuma satu dua aje keputusan yg berlainan drp tahun lepas.

Dan hujung minggu ini, bermula dari 4hb April sehingga 13hb April 2008, akan berlangsungnya Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur bertempat di PWTC.

Datanglah beramai-ramai dan kunjungilah booth ALAF 21 kerana ramai penulis yang akan memeriahkan pesta buku kali ini. Jangan lepaskan peluang untuk bertemu penulis kesayangan anda. InsyaALLAH as for me, I’ll be there on the 5th & 6th April 2008 (Saturday & Sunday) for the sake of Melodi Kasih…

3 say you... say me:

Kagahn said...
This comment has been removed by a blog administrator.
diamond baby said...

1 je gambar? alahhhhh...

siapa junior yg engkau jumpa tu? and bila your jadual bertugas kat PWTC tu?

Hezzy Azra... said...

db,
Cukup la tu satu gambar! Tak kan aku nak posing keliling rumah dia mcm dlm MTV Cribs kot! Hehe

Azlina Annuar... 2 years our junior. Ingat?

On Saturday, I'll be there after 1pm up to 6 or 7pm... Sunday... as early as 11 am...

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.