Followers

Tuesday, December 16, 2008

Temui Anda Di Sana...

InsyaALLAH, saya dan rakan2 penulis yg lain akan berada di:

PESTA BUKU PULAU PINANG
Perpustakaan Negeri Seberang Perai
17 Dis - 21 Dis 2008
10 pg - 9 mlm
SESI BERTEMU PENULIS 19 Dis 2008
Emma Maizura, Damya Hanna, Hezzy Azra, Hasreeyati Ramli

PESTA BUKU ANTARABANGSA PULAU PINANG

PISA (Penang International Sport Arena)

16 Dis - 21 Dis 2008
10 pg - 9 mlm
SESI BERTEMU PENULIS 20 Dis 2008
Emma Maizura, Damya Hanna, Hezzy Azra, Hasreeyati Ramli

12 say you... say me:

dhiya zafira said...

Salam...

syoknya jalan2 di penang...hehehhe

Hezzy Azra... said...

Salam dhiya,
Mai la pi Penang. Boleh kita lepak2 & borak2

Elinna said...

u katner penang ke sekarang?
sampai bila?
alone or with aa n aha?

JALAN REBUNG said...

salam hezzy,

connected to your blog through syamsinar's. wow tak sangka you ni penulis novel ...my wife memang hantu novel alaf 21 especially yang jiwang-jiwang ..anyway selamat berkenalan.

rizal (jalan rebung)

Hezzy Azra... said...

Elinna,
I'm still in KL... esok baru pegi Penang. I go alone and as usual... those two buddies will join me later... hehe

Hezzy Azra... said...

Salam perkenalan Rizal (Jalan Rebung)

Thanks for visiting my blog. Alaa... i baru je ni belajar2 menulis novel dgn ALAF 21. Send my regards to ur wife...hope she'll read and enjoy my novels.

Mersik said...

Wahh.. seronoknye dia nak ke Penang no.. Meriah tu. Waaa, baru jek nak ajak gi Giant Kota Damansara kekekek..

Apa2 pun , enjoyss aa.. kim salam kat teman tp mesra dn kwn2 di sana seme..

Abang Long said...

TERUSKAN PERJUANGAN.

Peminat Hezzy pasti sudah tidak sabar menanti kehadiran Hezzy disana. Didoakan semoga hasil karya Hezzy mendapat sambutan disana. AMIN.

Hezzy Azra... said...

Salam Mersik,
Saya dh selamat balik dari Penang. Mmg enjoy kat sana dgn kengkawan yg meriah dan mesra :)

Pegi Giant? hehehe... nnt ye...

Hezzy Azra... said...

Salam Abg Long,
Alhamdulillah... saya dan kengkawan berpeluang berjumpa dgn pembaca di sana. Dan terima kasih atas doa dan sokongan...

ina's said...

salam hezzy,

dah bacer kenangan terindah..best sangat..saya link blog awak eh

Hezzy Azra... said...

Salam ina's,
Terima kasih byk2 krn sudi baca KT dan menyukainya. Terharu saya...

Dan silakan link...

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.