Followers

Monday, July 16, 2012

Test drive Polo Sedan

Ini latest car yg saya test drive. Frankly speaking, saya tak pernah drive any Volkswagen cars before this. Angan-angan nak drive Scirocco atau Golf Gti... atau paling kurang pun nak merasa Polo Gti  warna merah yang cun dan mengancam jiwa raga itew! ;) Tapi sudahnya bila sampai di Cergaz Autohaus yg berlokasi di TTDI/Penchala...  I've decided to test drive this new Polo Sedan ... for a start...;)

Highlights:
~ 1.6l petrol with 16valve engine
~0-100km 12.3 seconds (lebih laju dari Cik Pug)
~Top speed 183km/h
~105 bhp
~6 speed automatic transmission
~4 air bags
~Much spacious than the Polo hatchback. Be it the boot or the interior.



Simple interior...tak nampak messy bila melihatnya.

To me, the exterior looking of this car... biasa-biasa saje. Not something that I would turn my head twice if I see one on the road...unlike Scirocco, Golf Gti or Polo Gti ;)  But once I put my feet on the accelerator... woooo... can feel the power picking up quickly!! Memang terasa sedap memandunya, cornering pun best, rasa sangat stable walaupun stereng rasa ringan (err... my layman language review...hehe) Hah... masa tu baru tahu... Uccay, this is how it feels driving a VW, eh? :P

So, what's next? Are we buying or not? Haha... soalan standard kami setiap kali lepas test drive mana-mana kereta.

Kalau ikut price yg hanya RM99,888... well, this is the cheapest VW cars available in the show room and it still gives you the VW power. Come to think of it, if i were to compare this with any other Germany-made cars, this is the most affordable (sebab kurang RM112 daripada 100K, kan? Hahaha) And the plus point here is, Cergaz Autohaus is giving away a special raya offer.... NO downpayment (but higher interest rate) OR 10% downpayment with LOWER interest rate... which I find it...SO VERY TEMPTING!! Aduhai... memang mengancam iman dan nafsu macam ni!!

And I hate the feeling of getting up the next morning and still thinking of buying this car!! Habis tu, Cik Pug camana? Cik Pug tu sebenarnya sangat-sangat okey lagi...(walaupun dah lama tak polish! ;)

2 say you... say me:

Hana Syed said...

tgah survey jugak nih..

Hezzy Azra... said...

Hana Syed, rasanya skrg ni ada offer lagi..check it out! :)

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.