Thursday, April 16, 2015

CBN Carnival 2015

CBN
The shining star of my life
You will always glow within me
And through me you will shine forth
A new light others will follow

Haaa... tetiba teringat lagu sekolah!! Lagu yg dinyanyikan setiap pagi Isnin.... setiap minggu... selama 7 tahun. Bayangkan brp byk kali saya nyanyi lagu ni!! Hahaha :)

After I left CBN 23 years ago (that was in 1992 after completing my STPM), saya tak jejak kaki lagi ke CBN. Bukannya tak sayang CBN, cuma tak ada hal nak ke sana walaupun CBN sentiasa di hati...:)

Dulu ada jugak cita2 nak masukkan AHA ke CBN... tradition kononnya. Bila mak dah CBN, anak pun mesti CBN... spirit gitu! Tapi memikirkan yg CBN is right in the middle of KL and I live wayyy out of town... rasanya tak berbaloi nak berulang hantar AHA ke sana. I'm being practical about it... walaupun ada rasa terkilan sbb AHA is my one & only... sepatutnya she goes to the same school as her mama. Barulah lengkap cycle tu...:) 

But whatever it is....

This Saturday 18th April 2015... I'll be back to CBN for it's Carnival. The last CBN Carnival I had was in 1990... when I was in form 5. Kelas saya masa tu bukak stall jual makanan. (Tapi seriously... I cannot recall makanan apa yg kitorng jual!! Hahaha) Mungkin sbb masa tu, saya jaga stall tu sekejap aje kot... because I was busy with the Dunkin Booth thingy. Dan rasanya... sayalah org pertama yg jatuh dlm kolam air tu dan telah mengoyakkan jaring tersebut!! Muahaha.

Anyway... this time around, I'll be selling my novels during the Carnival. Kalau ada yg sudi nak beli novel2 saya... inilah peluang anda utk membelinya (with discounts...of course). Kalau tak nak beli pun, tapi setakat nak meet & greet saya, you are most welcome. In sya Allah, I'll be there from 9am till 3pm.


Ada apa di Carnival ni nanti?? Details are below:

Theme   :  Wild Wild West

Date        :  18th April 2015, Saturday

Venue     :  CBN

Time       :  8.30 a.m until 4.00 p.m

*The coupons are sold in RM10 booklets.
- 1 booklet = RM10
- 2 booklets = RM20
Get / Order the tickets from any CBNer be it student or teacher.  You can also buy the coupons by going to SMK Convent Bukit Nanas upon requesting at the office.
Coupons will also be sold on the day itself.
From scrumptious food to exhilarating games, join us and create memories that you will never forget.
Attractions:
  • Dunk Machine
  • Haunted House
  • Maze
  • Delectable food
  • Awesome drinks
  • Exciting games from Wii to Carnival games


No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...