Monday, August 10, 2015

At MPH Nu Sentral... cerita semalam

I was at MPH Nu Sentral yesterday promoting DIA ANAK JENERAL with few other writers. Sesi berbual santai saje... getting to know me (penulis bilis ni) & my novels. 




Terima kasih kpd pihak MPH & Karangkraf yg menganjurkan sesi ini. Terima kasih kpd rakan2 pembaca yg sudi hadir despite the heavy traffic. Sampai ada yg sanggup turun naik komuter dan kemudian memeriahkan suasana di MPH tu...saya hargai kedatangan anda! 
Dan setakat 9 Ogos 2015, DAJ menduduki tangga ke 12 dalam senarai TOP 20 Bestseller Local di MPH. Alhamdulillah... syukur. This is already good enough for me...bila terpaksa bersaing dgn ramai lagi penulis yg hebat2 di luar sana!

3 comments:

notie said...

wah tahniah. Belum baca lagi. Akan di cari

notie said...

Hezzy no whasap tu no siapa? Boleh order lagi tak? Akak terlepas pandang lah promosi 20% hari tu. Tapi tak apa masih boleh order lagi kan?

Hezzy Azra... said...

Tq Kak Notie atas ucapan tahniah! No WhatsApp tu Karangkraf Mall punya. Boleh order lagi kak. Cuma mungkin diskaunnya kurang sikit dpr 20% ...

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...