Followers

Wednesday, April 30, 2008

Ladies Night...











Get Together Class of 1990 CBN... pada 30hb 8.30 malam. So... kpd kaum Adam, bapak-bapak sekalian... sila awasi anak anda untuk satu malam kerana ibu/mama/mummy perlu menghadiri ladies night! Hahaha




Bila saya kata nak pergi gathering ni, husband saya dah tepuk dahi... "ni gang yg mana pulak ni?" Seperti biasa, saya akan menjawab semua soalan dia tanpa prejudis. Beritahu dia 'gang' yang mana, siapa kengkawan yg akan datang, etc. Sehari sebelum tu, saya balik ke rumah lambat sikit lepas kerja... sbb lepak berkongsi rasa dan pendapat dengan Rose Harissa di Subang Parade. Pun dia tanya..."lepak dgn sapa pulak ni?" Dah give-up lah tu... saya asyik jumpa kengkawan aje! Really... you can't blame me for having so many friends, can you? Hehe



Dan malam tu, berjumpalah semula gang2 CBN. Havoc giler... bergegar rumah dibuatnya dgn gelak tawa hampir 20 orang! Bercerita ttg zaman2 nakal di sekolah... cikgu2 yg pernah marah kitorg... kena kejar dgn pengawas la... macam2! Well, I had fun... walaupun saya balik paling awal drp diorg. Should do this from time to time... tak de la lepas 18 tahun baru jumpa semula!







4 say you... say me:

Abang Long said...

Abang Long saban tahun menghadiri re-union, memang havoc, yang baiknya, walaupun kami bawa pasangan, suasananya tetap hidup dan ceria, maklumlah waktu sekolah dulu, semuanya lelaki ....

Hezzy Azra... said...

Abang Long,
Tiap2 thn re-union mmg best tapi selama ni, tak de sapa2 pun antara kami yg rajin ambik initiative utk menganjurkannya.
Dan bila jumpa lepas 18 thhn ni, rasa takut lak nak bwk pasangan... takut pasangan masing2 terkezut dgn kegilaan kami dulu...sekolah lelaki atau sekolah pompuan... rasanye sama jer havoc nye abang long...*wink*

diamond baby said...

oh, mak sukernya tgk gambar2 itu. kalau ada lagi, tepeklah lagi. tgk gambar kawan2 lama yg dah berubah. did u go the next day too?

Hezzy Azra... said...

db,
Since I left early, so tak byk sgt bergambar. Klau aku ada masa, aku try 'curi' dari photo album bebudak tu kat Facebook... kat situ byk!
Nope, I didnt go the next day. Gathering tak bleh slalu2... hilang seri! Klau once in a blue moon, baru lah ada feel skit!

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.