Followers

Wednesday, July 29, 2009

Award dan tag lagi...

Been busy and not in a mood to update my own blog.





Tapi bila mengenangkan yang Azrin dah bersusah-payah bagi award pada saya... not just one but seven! Jadi saya gagahkan diri mengumpul semua award dan menjawab tag yg diberikan.




Nampak sweet award ni...









Awesome?? Really??









I know I'm friendly... haha... perasan!










Thank you for smiling...











Ye ke creative?








Cute budak bertiga ni...






Bila tengok huruf 'W' tu... teringin pulak nak test drive Wolkswagon Golf GTi... hehe




1. Nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini - AZRIN



1) pemurah hati… suka bagi award kat saya
2)mummy’s boy
3)rajin mengemaskini, mengecat dan menukar wajah blognya (azrin rajin tak nak kemaskini, cat & tukar blog akak? Sebab akak malas dan tak ada masa nak buat…hehe)
4)bakal cikgu mengikut jejak mak long & pak longnya
5)peminat novel yg tega
6)mempunyai selera makan yg besar walaupun badan yg kecil… hehe..betul ke ni azrin?




2. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri .
Yang ini saya rasa dah banyak kali jawab/tulis… so, this time around, kira copy & paste aje lah ye?




1. Suka bercakap/bergayut di telefon dan berSMS
2. Suka buat perkara-perkara yang orang tak pernah terfikir nak buat
3 Enjoy tengok football game i.e BPL, Champions League, World Cup. Sebab tu saya sanggup berasak-asak ke Stadium Bukit Jalil hari tu semata-mata nak tengok MU!
4. Di masa lapang dan bila tak de kerja, suka menjenguk mana2 car showroom dan test drive kereta. Tapi sebulan dua ni… masih belum menjenguk mana-mana showroom. Tak ada interesting car yg teringin nak test drive.
5. Malas cuci kereta tapi nak kereta sentiasa bersih… camana tu?
6. Suka merapu… dan hanya orang2 tertentu sahaja sanggup mendengar cerita merapu saya! To whom it may concern… thank you for being such a good listener to me every morning! Hehe
7. Serious, focus & observant… especially when I have a lot of interest in it.
8. Suka mendengar lagu sambil buat sesuatu i.e driving, buat kerja di ofis, menulis, membaca
9. Suka berangan... ni yg bahaya ni, kalau 'ter'lebih berangan! Haha




3. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka




(5 orang cukup la… 10 tu ramai sangat! Pulak tu… saya nak ‘tumpang’ list Azrin aje la… boleh kan Azrin? Hehe)





1) Ziekiera... yg selalu jenguk blog saya tidak kira masa…

2) Rania Firdaus... adik yg popular dgn novel CDJ nya

3) Nacha... who seems to like Fariq so much! Thank you for that!!

4) Haiza Najwa... saje nak menyakat kakak yg sorang ni...

5) Hana... MU fan!

8 say you... say me:

Maclean Patrick said...

Yup..sometimes we write ourselves into the stories we tell people..:)

Hz Njw said...

Cnt gv u d list nnt nt fair 2others. foolish feedbck eh..? Gs wht..I srg repeat asma al Husna. Rse bgs jge srnn baginda n2k puterinyer 2. ada buat, bt nt an istiqamah prctice. ..sblm tdr eh.. K! K!

nacha said...

salam Hezzy. tqvm for the award/tag. i just take 5 only sbb lg 2 i dah pernah buat dulu.

[rania firdaus] said...

salam, kak hezzy..
saya dah tuntut tugasan saya..
terima kasih ya, kak..

Hezzy Azra... said...

Hi Maclean,
True. And we tend to write what is close to our heart too...

Hezzy Azra... said...

Salam Kak Haiza,
Tak nak jwb pun tak pe... saje suka2 nak tag akak... just for the fun of it! Hehe
True... is an istiqamah practice...

Hezzy Azra... said...

Salam nacha,
You're most welcome.
Hehe...tak pe la nacha, ambik aje la brp byk pun u suka dan sudi.
Saje melayan tag ni time tgh boring!

Hezzy Azra... said...

Salam Rania,

Terima kasih krn bersama2 memeriahkan 'majlis pemberian award' ini. Hehe

 
Copyright (c) 2010 when Hezzy Azra writes.... Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.