Tuesday, January 10, 2012

My first 10 days of 2012

Tengok calendar pagi tadi... dah hari ke 10 rupanya kita berada di tahun 2012. Selamat Tahun Baru semua!!

So, what have I done for the first ten days of 2012??

1) Tukar sikit warna dan penampilan blog saya ni.
Ok tak??? Hehe. Tak reti nak buat canggih2... so pakai jer la template yg ada kat design ni. Kira okey jugak kan... yg lama tu dah boring tengok, ek? :)

2) Niat di hati nak start semula jogging selepas hampir setahun berhenti. Plan to do it after sending AHA to school i.e 7.20am
Tapi dah masuk 5 hari AHA bersekolah... sehari pun tak berjoging! (Smlm saya berkobar-kobar nak pegi...tapi hujan lak!!) *alasan*

3) Start menulis manuskrip kelima.
Am doing it now! Malu nak mengaku sebenarnya... baru 2 mukasurat!! Tapi saya dah tulis rangka sampai bab 50, tau!!! Hahaha.

Ini 'pencapaian' saya sepanjang 10 hari yg lepas...anda pula bagaimana? :)

2 comments:

fnaMaya said...

jogging mmg dlm perancngn tp still x start lg . haha

whoaaa ~~ hebat la kak ,rangka smpai bab 50 . hasiyh . teruja dengar .

Hezzy Azra... said...

Sama la kita fnaMaya!! Hahaha

Alaa setakat rangka 50 bab jer... mukasurat masih belum bergerak...tak hebat mana pun! :(

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...