Wednesday, February 27, 2013

Pre-order SRV sudah dibuka...

Photo
Inilah dia Semerah Red Velvet... 'baby' baru yg masih saya ulit ke sana ke mari (sbb tgh baca untuk re-edit.. hehe) Mcm poyo jer baca buku sendiri ek? Tapi takpe... hati tgh suka berbunga-bunga...:)

Okey...SRV rasanya masih dalam perjalanan ke kedai-kedai buku. Mungkin tgh loading masuk lori. Tapi sekiranya ada yang malas hendak ke kedai buku, rasa tak sabar nak baca novel ini (ahaks!!) dan teringin membeli secara terus drp saya... boleh berbuat demikian dgn menghantar mesej ke:-

1) Facebook saya: facebook.com/hezzy.azra
2) Email saya: hezzy_azra@yahoo.com

Saya menunggu tempahan anda.
Terima kasih.

No comments:

Antologi Cinta Dia 2 - Marry Ku Ril?

Memandangkan dah lama tak blogging, maka lama jugaklah tak share ttg buku sendiri. So skrg ni barulah terhegeh-hegeh nak promote buku saya...